Коментар на зам.-председателите на ПГ на ДПС относно проваленото заседание на НС

„Ако позволите да напомня, че мнозинството е длъжно да осигури кворума. Само да припомня, че ние сме в бюджетна процедура. Гледаме бюджетите в комисиите. Ще гледаме и бюджета на първо четене следващата седмица. Слушаме как правителството и мнозинството е стабилно, а виждате, че когато сме в бюджетна процедура ние нямаме кворум за работа", каза пред журналисти зам.-председателят на ПГ на ДПС Халил Летифов във връзка с липсата на кворум. „Искаме да видим тази стабилност вътре в пленарна зала“, допълни Летифов.

„Разбирам вашия интерес към нас. Сигурно е свързан с нашето условие към министър-председателя да отстрани вицепремиера Валери Симеонов. Мисля, че и г-н Симеонов и г-н Каракачанов като нови депутати ще осигурят кворума, така че министър-председателят да чуе призивите ни“, каза и зам.-председателят на ПГ на ДПС Хамид Хамид и призова премиерът Борисов да чуе и призивите на майките на деца с увреждания.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Декларация за поверителност