Интервюта

Участие на Юнал Лютфи в "Денят започва с Георги Любенов"

Бившият депутат от ДПС и член на Централното оперативно бюро на партията Юнал Лютфи в студиото на "Денят започва с Георги Любенов"

"Има лицемерие, когато политиците говорят, че народът е суверенът. Той по Конституция е суверенът, но това реално не се случва. Идват на власт политици все по-неподготвени, все близки до ръководството на партиите и народът гласува за набор от народни представители. На практика се гласува за партия. Обществото омаловажава гласуването. Все още не осъзнава, че от него зависи кой го управлява. Това говори за две неща - обществото не вярва в промените, както и че материалното му състояние се влошава, а не се подобрява", коментира Юнал Лютфи.

Според него в Европа има криза на идейните партии. Затова и либералите отстъпват в ЕС. Марин льо Пен и други радикални политици заемат все по-сериозно място в политиката.

ДПС е прогнозируема партия. Ние сме проевропейска и пронатовска партия. Ние не се променихме. ДПС е против корупцията. ДПС иска България да се изправи на крака и да стане активен и достоен член на ЕС и НАТО. 

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Декларация за поверителност