Европарламент

Посещение на европейските институции от ДПС-Разград по покана на евродепутата Атидже Алиева-Вели

Група от ДПС - област Разград посети Европейския парламент и взе участие в представяне на политиките на европейските институции по покана на евродепутата от ДПС/Обнови Европа, Атидже Алиева-Вели. Като част от визитата, участниците в групата посетиха и забележителности в европейската столица.

Picture 2

В рамките на посещението, бяха представени начина на работа и историческото възникване на европейските институции и ролята на Европейския парламент.

„По време на дискусията разговаряхме за формулата на успех на ЕС, основана на диалога и постигането на съгласие по стратегическите политики и теми.“ 

„Запознах участниците във визитата и с работата ни в Европейския парламент по редица значими направления, като пакета „Подготвени за цел 55“. През следващите години все повече ще се работи по въвеждането на  така наречените “зелени мерки“ - за екология, опазване на околната среда и борба с климатичните промени. Това ще има своето отражение върху всички отрасли - земеделие, транспорт, строителство, енергетика.“, изтъкна Алиева-Вели.

Picture1

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност