Народно събрание

Хамид Хамид: Нямаме решение да не се регистрираме в зала, колегите са решили при последващата регистрация аd hoc

"Нямаме решение да не се регистрираме в зала, колегите са решили припоследващата регистрация аd hoc." Това каза зам.-председателят на ПГ на ДПС Хамид Хамид по време брифинг в Народното събрание.

"Сутринта в 9.00 ч. на регистрация ПГ на ДПС се регистрирахме 12 човека. Аз лично също се регистрирах. Знаете, че вчера имах проблеми с регистрацията, затова направих жест на радост, че съм успял да се регистрирам. Впоследствие виждам, че са ви представили справка, че от ДПС се е регистрирал само един човек, но това са последващите регистрации. Колегите, които са били после вътре в залата при последващите регистрации така са преценили да не се регистрират. Това е решение Ad hoc", допълни още Хамид Хамид.

"Вчера сутринта помолих председателя на парламента да ни осигури, много исках да се регистрирам вчера сутринта. Не успях, заради старите пултове. Тази зала все пак струва 18 млн. лв. Няма как да ми отнемат възможността да се регистрирам сутрин", каза още Хамид Хамид.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност