Регионални

Ализан Яхова и дамите от ДПС-Русе с дарения за две болници

Дарения за две болници направиха народният представител на ДПС от Русенски избирателен район Ализан Яхова и дамите от ДПС-Русе. Инициативата е на Ализан Яхова.

С дамите от женската организация на Движението в региона решихме да отбележим Деня на жената - 8-ми март, като направим дарение за двете университетски болници в град Русе. Предложението ми беше със средствата, заделени за празненства и цветя, да бъде закупена апаратура за родилните отделения, разказа Ализан Яхова.

Ruse21

Дамите приветстваха този нестандартен начин на празнуване.

Яхова проведе срещи с шефовете на двете болници и те посочиха от какво имат нужда.
За болница "Медика" дарението бе за неонатологично отделение. Така на майките ще бъде осигурена близка до домашната среда болнична стая, за първите дни след раждане на детето, каза народният представител от ДПС.

За болница "Канев" дарението е за детско отделение, в което се лекуват малките пациенти, след като напуснат родилното отделение.

Дарителските инициативи ще продължат. За добрите каузи не са нужни избори или поводи, а дами с големи сърца, категорична е Ализан Яхова.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност