Регионални

ДПС с мощна подкрепа за кандидат-кметовете на Движението в селата Ясеновец, Тодорово и Тича

Подкрепа за кандидат-кметовете на ДПС в селата Ясеновец (община Разград), Тодорово (община Исперих) и Тича (община Котел), даде зам.-председателят на ДПС Ахмед Ахмедов, който отговаря за организационната дейност на Движението. Той е на обиколка в населените места, където на 27 февруари 2022 г. ще има частични местни избори.

Yasenovec

Yasenovec1

Посетихме с. Ясеновец за да окажем своята мощна подкрепа на млад, сърдечен, позитивен, знаещ и можещ кандидат-кмет на село Ясеновец - Танер Сали с №4. Срещата премина с ползотворни разговори, дискусии и убедеността на жителите на селото, че Танер Сали е достоен кандидат, който има опита и знанията да се справи успешно с проблемите на селото, да поеме ангажименти за реализиране на всички планирани инициативи, като самият кандидат даде заявка, че е готов да бъде обединител на селото с ясни идеи, програми и платформи, написа Ахмедов във Фейсбук страницата си.

Todorovo

Ахмед Ахмедов посети заедно с актива на ДПС Исперих село Тодорово, за да подкрепят уважавания и доказал се през годините достоен кандидат за кмет на ДПС - Бюлент Хасан с №4 в бюлетината.

Todorovo1
Със своите знания и опит г-н Бюлент Хасан ще се справи успешно с проблемите на селото и заедно с местната власт ще реализират всички планирани инициативи. Нека всички заедно да подкрепим кандидатът на ДПС за кмет на с. Тодорово- Бюлент Хасан №4, призова Ахмедов.

Ticha

Зам.-председателят на ДПС проведе и работна среща с местния актив на ДПС Котел в с. Тича, давайки мощна подкрепа за кандидата на ДПС за кмет на с. Тича - Доротея Карабекирова. Всички заедно да подкрепим с бюлетина №4 кандидата на ДПС, защото Доротея Карабекирова е млада, енергична, отговорна и мотивирана да се справи с проблемите на селото, както и да поеме ангажименти за развитие на с. Тича.

Ticha1
Ахмед Ахмедов посети и село Драгомъж, община Исперих, където даде мощната подкрепа на ДПС за кандидат-кмета на Движението Джейхан Юсеин.

Dragomaj

Власт за хората! Гласувай с №4!, апелира Ахмед Ахмедов.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност