Регионални

Народният представител Байрам Байрам се срещна с жители на Ардино

ДПС ще подкрепи законопроекта за повишаване размера на социалните помощи и те ще се определят на база размера на линията на бедност, това стана ясно по време на приемната, която народният представител от ДПС Байрам Байрам проведе в Ардино. Той се срещна и разговаря с жителите на общината. На срещите присъстваха кметът на община Ардино инж. Изет Шабан, лидерът на общинската структура на ДПС Шахин Байрамов и председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям.

IMG 5984

Депутатът се срещна и разговаря с търговци и производители по време на традиционния пазарен ден. Народният представител отдели повече от час, за да разговоря с възрастни хора от Пенсионерския клуб. Пред тях Байрам Байрам заяви, че ДПС ще подкрепи създаването на временна комисия, която ще разгледа въпроса с недостига и високите цена на дървата за огрев.

„Това е поредната ни среща с жителите на седемте общини в област Кърджали. За нас е важно да чуем проблемите им и да търсим решение на национално ниво, ако са извън компетенциите на местната власт”, заяви Байрам Байрам.

IMG 6187

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност