Регионални

Станислав Анастасов от с. Добревци: Ценовият шок е резултат от липсата на мерки в помощ на бизнеса!

Високите цени на храните, ценовият шок при горивата и сметките за ток се дължат на отсъствието на мерки за облекчаване на бизнеса, който при липса на друга възможност прехвърля тежестта върху крайните цени на стоките и услугите и оттам върху населението. Това заяви зам.-председателят на ДПС, народният представител Станислав Анастасов по време на среща с избиратели в с. Добревци, Община Ябланица. Анастасов имаше приемен ден за граждани.

Dobrevci11

Хората от селото поставиха въпроси, свързани с нередовното сметоизвозване от страна на община Ябланица, липсата на пенсионерски клуб и детска площадка в селото. Те споделяха колко трудно се справят в тежката ситуация в страната.

"Със своя опит, който имам натрупан през годините, се ангажирам да помогна за реализирането на проектите за пенсионерския клуб и изграждането на детска площадка, което ще доведе до подобряване на живота в селото и оставането на младите хора в Добревци“, увери Анастасов.

Dobrevci22

В срещата с хората участваха още областният председател на ДПС-Ловеч Сурай Велиева и кмета на с. Добревци Силвия Христова.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност