Регионални

Хората в Черноочене питат депутата от ДПС Байрам Байрам за ток, дърва и помощи

Минималният осигурителен праг на земеделските стопани бе една от темите, които вълнуваха хората в Черноочене по време на срещата им с народния представител от Движението Байрам Байрам. Той имаше приемен ден в офиса на ДПС в Черноочене.

Освен от политическа ситуация в региона и страната, хората се интересуваха от промените в законите социалното подпомагане. Те коментираха критериите и праговете за отпускане на месечни помощи за деца и др.

Доставките на дърва за огрев бе още един от въпросите, който поставяха хората. Те изразиха огромното си притеснение от очаквания скок в цените на тока след края на наложения мораториум.

Кметът на Община Черноочене Айдън Осман представи своите виждания по актуалните теми и влиянието им върху малките общини. Той представи подготвените и внесени в Народното събрание от ДПС законодателни промени.

На срещата в Черноочене присъстваха председателят на Общинския съвет Бедрие Газиюмер, цялото общинско ръководство, служители, кметовете и кметските наместници на населени места, граждани.

Това е поредната среща с избиратели от региона. Виждам, че хората се нуждаят от по-чести срещи. Проблемите им са идентични, коментира след Байрам Байрам.
Идеята ни е хората да могат персонално да разговарят с нас, да търсят съдействие, да дават своите препоръки. Гражданите искат проблемите им да бъдат чути. И ние правим всичко възможно, гласът им да бъде чут от властимащите, подчерта Байрам Байрам.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност