Събития

Делегация на ДПС-Бургас на визита в Турция. Присъства на откриването на Културен център на балканските асоциации в област Коджаели

Делегация на ДПС-Бургас участва в церемонията по откриване на Културен център на балканските асоциации в област Коджаели, Турция.

Турция

Народните представители от ДПС Севим Али, Фатме Рамадан и Ешереф Ешереф и областният председател на ДПС-Бургас Ахмед Сюлейман бяха на посещение в Република Турция по покана на кмета на община Измит.

Турция2

Народните представители имаха възможност да поздравят присъстващите на церемонията и да им благодарят за силната подкрепа, която ДПС получи на последните парламентарни избори.

Турция4

Народният представител Севим Али заяви, че Движението за права и свободи винаги е било мост между България и Турция за изграждане на добри междусъседски отношения и отново подчерта, че силното ДПС е гарант за демокрацията в България.

турция3

Народните представители се срещнаха с областния управител и зам.-областния управител на Коджаели, като и с кмета на голямата община Коджаели.

По време на двудневната си визита представителите на ДПС има среща и с председателя на Републиканската Народна партия в Турция Кемал Кълъчдароглу.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност