Събития

Джейхан Ибрямов и Сезгин Мехмед присъстваха на тържествения водосвет за освещаване на бойните знамена

Народните представители от ДПС Джейхан Ибрямов и Сезгин Мехмед присъстваха на тържествения водосвет за освещаване на бойните знамена. Той се състоя пред Паметника на незнайния войн в София.

6 май6

Благословен да е денят на българката армия и на храбростта. Днешният ден е символ на мъжество и героизъм, на победата на светлината над мрака, на доброто над злото, символ на разцъфването и раззеленяването - олицетворението на живота, коментира Ибрямов, който е член на парламентарната комисия по отбрана.

6 май

За трета поредна година в столицата нямаше военен парад за празника на българската армия – 6 май, Гергьовден. Армията обаче показа бойните си способности в авиобазата в Граф Игнатиево, в авиобаза Безмер и в авиобаза Крумово. На Морската гара във Варна имаше демонстрации на способности на ВМС. В учебно-тренировъчен комплекс „Црънча“ пък се състояха демонстрации на способности на военнослужещите от СКСО. В района на учебния полигон „Ново село“ имаше демонстрации на способности на Сухопътните войски.

6 май1

6 май2

6 май4

6 май5

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност