Събития

Илхан Кючюк: Женската енергия е катализатор на сила

Женската енергия е катализатор на сила, която е крайно необходима в обществото. Това заяви лидерът на европейските либерали Илхан Кючюк, евродепутат от ДПС/”Обнови Европа” след форума „Женското лидерство в модерното управление", който той организира във Варна. В него участваха повече от 300 дами - членове и симпатизанти на ДПС от област Варна и съседните области.

Варна9

Специални гости бяха зам.-председателят на 49-ото НС Филиз Хюсменова, Имрен Мехмедова, член на ЦОБ и народните представители Ализан Яхова, Ертен Енисова и Фатме Рамадан. Лекции имаха д-р Ирена Тодорова, преподавател н НБУ и Валерия Велева, главен редактор на „Епицентър.бг”.

Варна8

Илхан Кючюк приветства дамите думите на желязната лейди Маргарет Тачър, която казва: "Ако искате нещо да бъде казано, помолете мъж. Ако искате нещо да бъде направено, помолете жена!".

Мащабното събитие днес доказа за пореден път, че женската енергия е катализатор на сила, която е крайно необходима в обществото, подчерта Кючюк.

Варна5

Ето защо равноправието е ключов фактор за по-устойчиво общество. Жените играят огромна роля в обществено-политическия живот. Днес на територията на Европа се води война, а гласът на украинското общество е този на жените, каза още лидерът на европейските либерали.

Варна11

Благодаря на областния председател на ДПС Сали Табаков, който беше наш домакин днес и на лекторите, които взеха участие в събитието - Филиз Хюсменова, зам.-председател на Народното събрание, народните представители от ДПС - Ализан Яхова, Фатме Рамадан и Ертен Анисова , както и Имрен Мехмедова – член на ЦОБ на ДПС, на Валерия Велева  – главен редактор на Епицентър  и д-р Ирена Тодорова, преподавател в НБУ, написа Илхан Кючюк във фейсбук.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност