Събития

Кметът на Белица Радослав Ревански: Кметовете на България и Северна Македония имаме нужда едни от други, за да печелим европейските проекти в интерес на гражданите ни

Кметовете на България и Северна Македония имаме нужда  едни от други, за да печелим европейските проекти в интерес на гражданите ни. Това заяви кметът на община Белица и член на УС ва НСОРБ Радослав Ревански, който бе един от инициаторите за организирането на първата междудържавна среща на местните власти. Тя се състоя в Сандански.

Revanski103

„Много е хубаво, когато резултатът значително надскача очакванията“, коментира Ревански срещата, организирана от НСОРБ.

„Като два братски народа можем да си говорим спокойно, имаме близки проблеми и общи очаквания. Този мост между кметове на двете държави, който ние сме изградили, може да бъде пример за Европа. Имаме бъдеще да работим добре и в ЕС", заяви още Радослав Ревански. Той подчерта, че гражданите на двете държави ясно осъзнават необходимостта от по-тесни контакти.

„Имаме нужда едни от други. Тази трансгранична програма има шанса да бъде една от първите, да бъде успешна и това зависи изцяло от нас“, обърна се той към своите колеги.

Revanski101

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност