Събития

Кметът на Стамболово Аднан Йълдъз: ДПС знае какви са проблемите на земеделските производители и на тютюнопроизводителите и ги решава навреме

ДПС знае какви са проблемите на земеделските производители и на тютюнопроизводителите и ги решава навреме. Това заяви кметът на община Стамболово Аднан Йълдъз, който заедно с общинския председател на ДПС Ербил Халим, проведе срещи с тютюнопроизводители от община Стамболово с цел разяснителна кампания.

Тютюнопроизводители1

За поредна година посетихме тютюнопроизводители на терен и от близо видяхме състоянието на тазгодишната реколта, каза Йълдъз.

Благодарим на Парламентарната група на ДПС за възможността, която се дава след законодателните промени. Благодарение на депутатите от Движението бяха направени корекции в регистъра на тютюнопроизводителите за реколти от 2016 до 2018 г. Както всеки път, ПГ на ДПС знае какви са проблемите на земеделските производители и на тютюнопроизводителите и ги решава навреме, заяви кметът на общината Йълдъз.

Тютюнопроизводители3

Благодарим на членовете на Младежкото ДПС-Стамболово, че успяха да съдействат, за да бъдат направени всички регистрации в СЕУ на ДФЗ на тютюнопроизводителите и земеделските производители на територията на община Стамболово, каза още Йълдъз.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност