Събития

Мустафа Карадайъ участва в тържествената заря за 3 март

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ и зам.-председателят на Народното събрание Мукаддес Налбант участваха в тържествената заря по повод националния празник на България 3 март.

В церемонията участваха още президентът Румен Радев, вицепрезидентът Илияна Йотова, председателят на Народното събрание Никола Минчев, премиерът Кирил Петков, председателят на Конституционния съд Павлина Панова, кметът на София Йорданка Фандъкова, дипломати, представители на религиозните общности, граждани.

3 март2

"Честит празник на всички, за които свободата е част от генетичния им код! Отбелязвайки Деня на Освобождението, днес е много важно да преосмислим значението на свободата през призмата на последната геополитическа криза и войната на Русия срещу Украйна. Важно е да си отговорим честно дали сме научили историческите уроци", каза по повод 3 март Мустафа Карадайъ.

3 март3

"Важно е всеки човек да си постави въпроса дали прави необходимото за запазването на мира.

Днес трябва да помним, че само мирът може да гарантира свободата и само свободата може да направи сигурността възможна.

3 март

Днес всеки от нас трябва да бъде активен в запазването на мира, в запазването на основните права и свободи и фундаменталните принципи. Няма нищо по-ценно от човешките животи на тази земя. Да бъде мир!", заяви още Карадайъ.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност