Събития

Сезгин Мехмед, Марио Рангелов и Юсеин Вейселов на посещение в Одрин

Народните представители Сезгин Мехмед, Марио Рангелов и Юсеин Вейселов бяха на посещение в Одрин.

Сезгин Мехмед Одрин1

Делегацията на ДПС бе придружена от представителите на ДПС за район Тракия и Мармара - Гюнер Четин, зам.-кмет на община Чорлу, и Лютфи Йозгюр.

Сезгин Мехмед Одрин2

Делегацията на ДПС имаше работна среща с кмета на община Одрин Реджеб Гюркан. По време на разговора Сезгин Мехмед заяви, че Одрин е център на толерантността. Всички религии, етноси и култури живеем мир и разбирателство, каза Мехмед. Той, Марио Рангелов и Юсеин Вейселов присъстваха на традиционните мазни борби в Одрин, които се провеждат от 661 години.

Сезгин Мехмед Одрин3

Борбите са не само спорт, но и култура предадена от 661 години насам. Заедно прежвяваме трудни дни на кризи. Да използваме примера на толерантността за преодоляването им, допълни Сезгин Мехмед.

Специално поздравявам почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган, който съхрани етничексия мир в България, а също така и председателя на ДПС Мустафа Карадайъ, който успя да устои на трудностите, каза от своя страна кметът Реджеб Гюркан. Ние ще вървим по стъпките на Ататюрк, допълни той.

Сезгин Мехмед Одрин4

 

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност