Събития

Хамид Хамид участва в Националната молитвена закуска във Вашингтон. Проведе работна среща за Шенген

Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред в 48-ото НС Хамид Хамид присъства на 71-ото издание на Националната молитвена закуска във Вашингтон, давана от американския президент.

Молитвена закуска6

Американският президент Джо Байдън отправи своите послания към участниците в събитието, като се включи онлайн от Конгреса. Пред участниците в закуската говориха кралят на Йордания Абдула Хюсеин Втори и кралицата на Йордания - Рания.

Молитвена закуска3

Хамид, който е вицепрезидент на световните либерали, проведе среща с Джим Слатъри, бивш член на Камарата на представителите на Кънектикът, главен организатор на Националната молитвена закуска. Слатъри е и бивш конгресмен от Демократическата партия.

Молитвена закуска2

Хамид Хамид проведе и работна среща за влизането на България в Шенген. Той разговаря с австрийския сенатор проф. Йозеф Хьохтъл. Основната тема на разговора бе фактът, че страната ни е покрила всички критерии и изисквания за влизане в Шенгенското пространство. Проф. Хьохтъл обеща да помага на България, съобщи Хамид Хамид.

Молитвена закуска1

Срещите минаха добре. България има нужда от подкрепа на всяко ниво. Подобни срещи трябва да се правят по-често и по-интензивно, каза още Хамид. И допълни: „За пример мога да дам делегациите на Румъния и Косово. Първата бе от 14 души, втората – от 10.”.

Молитвена закуска4

Молитвена закуска8

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност