Атидже Вели: Мадан е европейски град за пример

Мадан е европейски град. Пример как трябва да се случват нещата и в България, и в Европа. Високата оценка за развитието на родопската община даде евродепутатът от ДПС/"Обнови Европа" Атидже Вели по време на предизборен митинг. В него участваха лидерът на ДПС и кандидат за президент Мустафа Карадайъ, кандидатът за вицепрезидент Искра Михайлова, зам.-председателите на ДПС Халил Летифов и Ахмед Ахмедов, президентът на АЛДЕ Илхан Кючюк и вицепрезидентът на Либералния интернационал Емил Киряс.

Madan1

Днес е много важно Мадан отново да даде своята силна подкрепа за ДПС, за да продължи Европа да бъде в Мадан - с политиките си, с ценностите си, каза Вели. И продължи: "Затова е важно да изпратим колкото се може повече народни представител в 47-ия парламент, които да участват в разработването на европейските политики в България".

Днес в тежка Ковид-пандемия нямаме План за възстановяване и развитие, нямаме написани оперативни програми, каза с огорчение Вели. И припомни как експертите на ДПС подготвиха европейските програми за България през 2007 и 2013 г.

Madan10

Само ние го можем. Затова отново българските програми чакат ДПС да влезе във властта, каза Атидже Вели.

България днес няма приоритети, няма посока. Затова Родината има нужда от нашия президент Мустафа Карадайъ и нашия вицепрезидент Искра Михайлова, които единствени могат да донесат национално обединение, каза Вели. И призова хората да гласуват на 14 ноември с № 17.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност