Атидже Вели от Асеновград: Отговорността да обедини България отново е на ДПС

В Европа, която събира букет от нации и култури, всички работят и живеят заедно. Заедно решават проблемите си. А днес, идвайки в сърцето на България, в Асеновград, виждаме нещо съвсем различно. Полицията тормози и репресира избиратели, хората продължават да имат проблем с пътищата, с къщите, с битови неуредици, които в Европа не съществуват. Това каза евродепутатът от ДПС/"Обнови Европа" Атидже Вели на предизборен митинг пред паметника на Цар Иван Асен ІІ в Асеновград. В него участваха още лидерът на ДПС и кандидат за президент Мустафа Карадайъ, Искра Михайлова, кандидат за вицепрезидент, Халил Летифов, зам.-председател на ДПС, Илхан Кючюк, президент на АЛДЕ и Рамадан Аталай, водач на листата на Движението в Пловдив-област.

Asenovgrad10

Днес Европа е обединена и единна в многообразието си. Европа казва: Имаме нов път и ще помогнем на всяка една държава да върви по него, както с финансови средства, така и с други мерки. А България изостава, при това фатално, каза още Атидже Вели. И обясни, че ако днес дневният ред на Европа е зелената икономика, дигитализацията, активните граждани, социалната политика, образованието, качествените работни места, високите заплати, България заради липсата на държавност върви назад.

Отговорността да обедини България и пак да я поведе по европейския й път отново е на ДПС. Така, както през 2007 г. я направи член на ЕС, каза Вели. И допълни, че депутатите на Движението заедно с евродепутатите му са хората, които ще доведат европейските политики в Асеновград и всяко едно друго населено място в България.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност