Атидже Вели от Кърджали: Готови сме да подготвим европейските програми, за да стигнат до всеки от вас

Знам, че когато сме заедно, ние сме силни. Така, както през 2007 година ДПС подготви оперативните програми за програмния период, така, както 2013-та година пак ДПС подготви оперативните програми за следващия период, така и сега ще подготвим и европейските програми и Плана за възстановяване и устойчивост, защото тези средства са за всеки от вас.

Kardjali7

Това заяви евродепутатът от ДПС/"Обнови Европа" Атидже Вели на предизборна среща в Кърджали, в която участва кандидат-президентската двойка Мустафа Карадайъ и Искра Михайлова, както и кандидат-депутати от региона.

Нека в следващото Народно събрание да има петима представители на ДПС от Кърджали, за да може европейската политика, минавайки през Народното събрание, да пристигне тук във всяко населено място, заяви Вели.

Ние днес сме горди европейци, които живеем в Обединена Европа и казваме: Ние сме единни в многообразието. Затова ви призовавам – като европейци, модерни, обединени, заедно, нека следващият президент се казва Мустафа Карадайъ, а следващият вицепрезидент е Искра Михайлова, обърна се към хората Атидже Вели.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност