Ахмед Ахмедов от Кърджали: ДПС е сплотено повече от всякога. Структурите са в пълна готовност да защитим демокрацията!

Днес е време за равносметка за всичко, което постигнахме за тези повече от 30 години. Помните откъде започнахме – нямахме право да носим имената си, изповядваме религията си. Но благодарение на почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган ние се обединихме и това обединение днес е ДПС.

Kardjali8

Това заяви заместник-председателят на ДПС Ахмед Ахмедов на предизборна среща в Кърджали, в която участва кандидат-президентската двойка Мустафа Карадайъ и Искра Михайлова, както и кандидат-депутати от региона.

"ДПС е единствената партия, която има ясна и точна визия за развитието на Родината ни. Това сме го доказали и с членството в НАТО и ЕС, и с работата на нашите евродепутати в Брюксел. Благодарение на ДПС днес всички ние имаме достойнство. И днес, когато някои хора, избрани с някакви укази, които дори се оспорват, искат да върнат репресивна машина, която да мачка нашите избиратели, ние искаме да им кажем:

Няма да позволим да бъдем унижени, няма да позволим някой да се подиграва с нашето достойнство", категоричен бе заместник-председателят на ДПС.

Kardjali4

"От Кърджали заявяваме: ДПС е сплотено повече от всякога. И повече от всякога Родината ни има нужда от ДПС. Доказахме го в последния парламент, защото без нас щяха да се направят големи щети за бюджета, да се ощетят и пенсионери, и земеделци, и общини.

Днес обаче с тревога констатираме, че всичко това, което извоювахме, не е влязло в сила. Защо? Защото някои хора не могат да преглътнат това, че депутатите от ДПС са най-подготвени и най-можещи", заяви Ахмед Ахмедов.

Kardjali3

Нашите структури са в пълна готовност, за да може демокрацията да възтържествува и да отворим президентските врати за хората, каза в заключение Ахмед Ахмедов.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност