Ахмед Ахмедов от Девин: Поздравявам полицаите, но не и милиционерите

Поздрав към полицаите за професионалния им празник отправи зам.-председателят на ДПС Ахмед Ахмедов.

Поздравявам полицаите, но не и милиционерите, заяви Ахмедов по време на предизборен митинг на ДПС в Девин, област Смолян. И заяви: "Пожелавам им много здраве и професионални успехи".

Devin3

30 години, след като ДПС отвори вратата към демокрацията в България, наблюдаваме същите репресии, които се извършваха и преди 1989 г. Наблюдаваме арести на наши симпатизанти и представители на ДПС, заяви Ахмедов. И подчерта: "Единствената цел е да уронят авторитета и достойнството на нашите гласоподаватели, за да може ДПС да има по-малко гласове и да не може да участва активно в политиката".

Но, от този площад искам да кажа, че без участието на ДПС в управлението, няма как да се получи нужният диалог, няма как да се постигне просперитет в нашата мила Родина България, категоричен бе зам.-председателят на Движението. Само с нашия президент г-н Карадайъ и с нашия вицепрезидент г-жа Искра Михайлова можем да получим диалог и развитие, заяви Ахмедов.

Devin4

В предизборната среща участваха лидерът на ДПС и кандидат за президент Мустафа Карадайъ, кандидатът за вицепрезидент Искра Михайлова, зам.-председателят на Движението Халил Летифов, президентът на АЛДЕ Илхан Кючюк, евродепутатът от ДПС/"Обнови Европа" Атидже Вели и водачът на листата в Смолян Хайри Садъков.

Днес отново всички ние пишем история. И аз се радвам, че Смолян участва в тази история, каза още Ахмед Ахмедов.

Преди 30 години заедно писахме историята Родопите и Делиормана. Тогава всички ние, благодарение на нашия почетен председател д-р Ахмед Доган се обединихме и така рухна тоталитарният режим. Поставихме основата на демократична България. Поставихме много основи и благодарение на тях, България стана част на НАТО и ЕС, припомни Ахмедов.

И заяви: "Постигнахме добри стандарти, но от 2009 г. насам нашата мила родина България не се развива добре. Всички го изпитахме на свой гръб. Днес наблюдаваме кризи – здравна, социална, енергийна и политическа".

Убеден съм, че всички заедно ще приключим с политическата криза на 14 ноември, като гласуваме с №17 и за нашите народни представители, и за нашата кандидат-президентска двойка. Eдинственият шанс не само за област Смолян, но и за цяла България е да подкрепим Мустафа Карадайъ и Искра Михайлова, защото само и единствено те олицетворяват единството на нацията ни, категоричен бе Ахмедов.

 

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност