ДПС-Ловеч подари на Мустафа Карадайъ българския трикольор и Конституцията на България

Ден, след като кандидатът на ДПС за вицепрезидент Искра Михайлова, обяви в Плевен родолюбивата си инициатива български трикольор във всеки дом, във всяко училище, във всяка детска градина и във всяка обществена сграда, кандидатът на Движението за президент Мустафа Карадайъ получи специален подарък от ДПС-Ловеч. От името на депесарите в региона областният председател на Движението Сурай Велиева подари на лидера на ДПС българския трикольор и специалното издание „Българските конституции”.

Разбрахме, че обичате да носите Конституцията в джоба си затова Ви подаряваме това издание – Вие сте пазителят на Конституцията в България, каза Велиева.

Специалното издание „Българските конституции” съдържа оригиналните текстове на четирите конституции и техните изменения. В книгата са приложени извадки от парламентарни дебати и изказвания, засягащи съдбоносни за конституционната ни история моменти.

Знамето на България не трябва просто да се вее, то трябва да се пази, каза Мустафа Карадайъ и благодари на депесарите.

Тагове: дпс, мустафа карадайъ, президент , избори, Конституция

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност