Илхан Кючюк със заръка към бургаските депесари. Посочи висока летва

"Днес ДПС е най-силно представилата се политическа сила в ЕС - най-отговорната, чиито усилия се оценяват. И това го правим за България. Нашите успехи са успехи за България. Ще продължим да надграждаме. Защото е време е европейската ценностна система да дойде в България. Да разберем, че хората не се оценяват по това какъв цвят на кожата имат, какъв е етносът им и каква религия изповядват, а по това какво могат. Това е единственият критерий, който ни дава ЕС". Това заяви президентът на АЛДЕ Илхан Кючюк по време на предизборен митинг в Айтос. В него участваха лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ, кандидат за президент, Искра Михайлова, кандидат за вицепрезидент, Халил Летифов, зам.-председател на ДПС, Атидже Алиева - Вели, евродепутатът на ДПС, който отговаря за общоевропейската земеделска политика и Севим Али, водач на Бургаската партийна листа.

aitos10

Дошло е време да поставим достойни национални каузи, които ще ни изведат от последните места в ЕС. Да направим страната си проспериращо място за живеене. Да дадем шанс на Република България, да дадем шанс на младото поколение, каза Илхан Кючюк.

Дошло е време и за още нещо - да подредим държавата от най-горе - от "Дондуков" 2, до последното населено място. Защото само спазвайки Конституцията и законите можем да бъдем правова държава, каза президентът на АЛДЕ. И допълни: "Дошло е време българската демокрация да се извиси на цивилизационно ново равнище и да избере за президент Мустафа Карадайъ и Искра Михайлова за вицепрезидент. Защото те са достойни, можещи, знаещи и имат идея как нацията ни да бъде единна".

aitos11

Илхан Кючюк изтъкна качествата на Бургаската листа на ДПС, пълна с хора, доказали своя професионализъм, които имат волята, амбицията но и знанията да работят по тежките проблеми на България. Да дадат ясна посока на България, защото знаят къде трябва да бъде Родината ни след 10-15 години, подчерта Кючюк.

И постави задача на бургаските депесари: "На тези избори трябва да направим така, че освен опитния парламентарист Севим Али - вашият съгражданин, и освен безспорния експерт в местното самоуправление Ешереф Ешереф, Бургас да има своето звездно трио в лицето и Фатме Рамадан. Защото Европа и светът се опитват да решат най-тежките проблеми на екологията, а Фатме е безспорен експерт. Тя ще получи силната подкрепа и на г-жа Искра Михайлова, и на г-жа Атидже Алиева - Вели".

Бургас има уникалният шанс да направи качествен скок в развитието си в името на всички граждани в областта, заключи Кючюк.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност