Искра Михайлова към жените в Добрич: Да дадем самочувствие на децата си

Ние, жените, имаме много важна роля. Да научим децата да имат самочувствието да живеят добре, да пътуват където искат, но и да могат да се върнат вкъщи, когато пожелаят. Това заяви кандидатът за вицепрезидент на ДПС Искра Михайлова на среща с женски дружества към Движението, която се проведе в читалище "Мевляна" в Добрич. В нея участваха още лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ, кандидат на Движението за президент, Илхан Кючюк, президент на АЛДЕ и д-р Хасан Адемов, водач на листата на ДПС в Добрич.

Citalishte3

Ние, жените, трябва да научим децата да имат самочувствието да работят там, където искат, да учат, да създават семейства. Благословена съм да преживея всички хубави неща в живота със семейството си, каза още Михайлова. И призова да се отнасяме към всички в България като към нашето семейството, защото само така можем да вървим напред.

Citalishte6

Искра Михайлова подчерта, че е изключително важно да се говори за демографската криза и тя като вицепремиер ще има смелостта и отговорността да започне този обществен диалог. Защото той е за бъдещето на децата, за условията в детските градини и училищата, за това какво учат младите хора в университетите, подчерта кандидатът за вицепрезидент. И допълни: "Ето затова в нашата кандидат-президентска двойка има и жена и това е моята роля".

Всички имаме право да бъдем избирани и да избираме. На нас от ДПС ни отива да браним тези права, категорична бе Михайлова.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност