Искра Михайлова от Белица: Няма да наблюдавам, ще работя за обединителни каузи!

Днес в Белица вие ни показвате какво означава хората да бъдат заедно. Г-н кмете, специални благодарности, че тук в Белица чухме химна на Европа на български език. И там се казва: Тази Европа, в която всички хора стават братя. Това заяви кандидатът на ДПС за вицепрезидент Искра Михайлова на предизборен митинг в Белица. И допълни: "И ние сме братя - Мустафа, роденият в Родопите мюсюлманин и Искра, родената в София християнка". Това сме ние, заедно се, каза Михайлова и благодари на хората от Белица за енергията, която излъчват и за примера, който дават на цяла България.

Belica10

В предизборната среща участваха лидерът на ДПС и кандидат за президент Мустафа Карадайъ, зам.-председателите на Движението Ахмед Ахмедов и Халил Летифов, водач на Старозагорската листа и втори в Благоевградската, президентът на АЛДЕ Илхан Кючюк, вицепрезидентът на Либералния интернационал Емил Киряс, председателят на УС на Американския университет в Скопие Сефер Цаноски, евродепутатът от ДПС/"Обнови Европа" Атидже Вели. Водач на листата на ДПС в Благоевград е Делян Пеевски.

Belica7

Нашата работа е да направим така, че страната ни да следва и примера на Белица, каза Михайлова.

ДПС направи крачка като реши да издигне свои кандидати за президент и вицепрезидент. Но ние направихме още една крачка - направихме амбициозна кампания, със самочувствие, която обиколи цялата страната, допълни тя.

Belica14

Който казва, че президентската институция нямала правомощия, не му вярвайте. Както казаха колегите - той ни завижда, каза още Искра Михайлова. И обясни: "Президентската институция има огромно съдържание. Тя е единственото място в България, където по Конституция всички партии с техните различия, научните среди, бизнеса, общините - всички могат да се съберат, да преодолеят различията си и да работят в името на Родината, в името на България. Затова в Конституцията пише, че президентът е обединител на нацията".

Belica15

Когато стана вицепрезидент аз ще бъда лице, двигател глас на обединителни каузи, които да направят така, че българското общество да върви напред. Няма да наблюдавам, ще работя, увери Искра Михайлова. И заяви: "Ще работя така, както вие сте ме научили, че трябва да се работи. Защото заедността изисква работа. Защото толерантността изисква усилия. Защото просперитетът изисква знания. Защото всичко това изисква много любов. А вие ни я давате, вие ни зареждате с нея!".

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност