Искра Михайлова от Девин: Ние сме новото. Модерните хора ще гласуват за нас!

В модерните общества единството гарантира благополучие. Тези общества не се притесняват, че имат пъстър парламент, а сядат на масата и преговарят, правят правителства. В тези общества всички работят за благото на другия. Това заяви кандидатът на ДПС за вицепрезидент Искра Михайлова на предизборен митинг в Девин.

Devin9

В него участваха лидерът на ДПС и кандидат за президент Мустафа Карадайъ, зам.-председателите на Движението Халил Летифов и Ахмед Ахмедов, президентът на АЛДЕ Илхан Кючюк, вицепрезидентът на Либералния интернационал Емил Киряс, евродепутатът от ДПС/"Обнови Европа" Атидже Вели и водачът на листата в Смолян Хайри Садъков.

Devin4

Ние с г-н Карадайъ вярваме, че България може да бъде като модерните общества. Вярваме, че демокрацията в България има бъдеще и може да се развива. Вярваме, че Конституцията на България е отредила достойно място за президента на Републиката в държавността на нашата страна, заяви Михайлова.

И подчерта: "Ние вярваме, че президентът има изключително важни правомощия, че той може и трябва да води диалог".

Този, който не може да събере всички на една маса и да поиска от тях общо решение за благото на страната ни, той няма място в президентската институция, категорична бе Искра Михайлова.

Devin3

Ние искаме президент, който да направи така, че какъвто и да е парламентът, колкото и групи да има в него, ще има силата, волята, желанието, умението да събере всички с различните им идеологии и цели и да ги накара да мислят за благото на България. Защото това е ролята на президента. Ние вярваме в тази роля и затова сме заедно, каза още Михайлова.

Модерните хора в България, които ценят в демокрацията, ще гласуват за обединителя, ще гласуват за нас. Ще гласуват за новото, не подмененото, за новото, което е подплатено с опита ни да обединяваме и да бъдем заедно, допълни тя.

Devin8

Пътят ни вече е ясен. Той е определен от големите демокрации в света. Ние няма да останем извън него, заяви кандидатът на ДПС за вицепрезидент. И допълни: "Днес ДПС посочва пътя на страната ни и го правим убедени, че можем и знаем накъде вървим".

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност