Искра Михайлова от Мадан: Президентът посочва пътя на Отечеството

Когато мои колеги от Европа ме попитат успявате ли с европейския път на България, успява ли ДПС да направи така, че Европа да стигне до България, аз си представям Мадан. Общината грее, джамията грее обновена, сградите санирани, хотелът саниран, площадът подреден, пейките удобни, интернет за младите хора навсякъде - още преди Европейският съюз да се сети да го прокарва. Това е Мадан, европейският Мадан. Поздравления, г-н кмете. Поздравления и на другите кметове от област Смолян. Това заяви кандидатът на ДПС за вицепрезидент Искра Михайлова на предизборен митинг в Мадан.

Madan7

В него участваха лидерът на ДПС и кандидат за президент Мустафа Карадайъ, зам.-председателите на ДПС Халил Летифов и Ахмед Ахмедов, президентът на АЛДЕ Илхан Кючюк, вицепрезидентът на Либералния интернационал Емил Киряс и Атидже Вели, евродепутат от ДПС/"Обнови Европа".

Да бъда кандидат на ДПС за вицепрезидент е преди всичко отговорност. Огромна отговорност пред всички вас, пред ДПС, пред жените, пред бизнеса, пред хората на културата, пред научните среди, пред нашето Отечество, каза Михайлова. И заяви: "С чувството за отговорност направихме тази крачка и станахме кандидатите на ДПС за президент и вицепрезидент на Република България. Защото вярваме, че демокрацията в България ще върви напред".

Ние, двамата заедно - Мустафа и Искра, показваме единството на нацията, категорична бе Михайлова.

Вярваме, че президентът трябва да посочва пътят на Отечеството. За такъв президент работим, за такъв президент ви каним да гласувате, каза още Искра Михайлова.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност