Искра Михайлова от Цар Калоян: Време е в ДПС да покажем какво могат жените, какво могат младите

Крачката, която правим в ДПС с издигането на председателя Мустафа Карадайъ за кандидат-президент, е голяма и това е нов етап в развитието на демокрацията в България. Това заяви кандидатът за вицепрезидент Искра Михайлова на предизборна среща в Цар Калоян.

CarKaloyan

Показваме, че наистина има демокрация, че всеки има право да избира и да бъде избиран. Това е знак към обществото, че ние надграждаме това, което сме правили повече от 30 години. Сега е времето в ДПС да покажем какво могат жените. Да покажем какво могат младите в партията, заяви Михайлова.

Тя бе категорична, че ДПС е партията, която има силата, самочувствието, компетенциите и възможностите да направи така, че да подредим страната. Подредихме община Цар Калоян, каза кандидатът за вицепрезидент като похвали кмета Дауд Аляовлу. Сега остава да подредим Народното събрание и президентството, за да живеем в една просперираща държава, в която да се гордеем. Така, както се гордеем с община Цар Калоян, каза още Искра Михайлова.

Тагове: дпс, мустафа карадайъ, президент , искра михайлова, Цар Калоян

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност