Мустафа Карадайъ гласува: Българските граждани заслужават европейски стандарт на живот. Заслужават можещи и знаещи политици

Българските граждани заслужават европейски стандарт на живот. Българските граждани заслужават отговорни политици. Заслужават знаещи и можещи политици. Това заяви лидерът на ДПС и кандидат за президент Мустафа Карадайъ, след като упражни правото си на вот в Кърджали.

Българските граждани заслужават държавници – политици с държавническо мислене и поведение. Такива, които могат да се справят с кризите и да гарантират растеж., каза Карадайъ. И продължи: „Българските избиратели трябва със своя вот да определят държавните органи. Това означава отговорните за изборите органи да гарантират честността на вота”.

За съжаление, служебният кабинет не просто не успя да се справи с това, напротив - създаде съмнения и счупи доверието в честността на изборите, каза още Мустафа Карадайъ. И се обърна с апел към избирателите: „Обръщам се с апел към избирателите да гласуват отговорно. Да гласуват за знаещи и можещи политици, за отговорни политици, да гласуват за политици с държавническо мислене и поведение. И да изискват от държавните органи да се гарантира честността на изборите”.

Според Мустафа Карадайъ секционните комисии са длъжни да подпомагат избирателите в упражняването на правото им на глас. А броенето на контролните разписки е задължително.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност