Халил Летифов от Сливен: Задкулисието иска още 6 месеца да нямаме кабинет. Модератори са Радев и Прокопиев

Аватари от отречени и мракобесни времена нямат място в съвременна България и в това спор няма. Но това ние трябва да решим по единствения начин, по който д-р Ахмед Доган ни е учил през последните 30 години - нашето оръжие е бюлетината и нашия глас. И ние няма да го продадем. Това е нашата сила и по този начин ще научим всички на демокрация. Това заяви заместник-председателят на ДПС и водач на листата в Стара Загора Халил Летифов на предизборна среща в Сливен.

Sliven2

"Давали сме пример за много неща и сега също пишем история с кандидат-президентската ни двойка - Мустафа Карадайъ и Искра Михайлова, които най-вероятно ще бъдат Барак Обама на Балканите. Това е и нашата мечта. Дошло ли е време да стане това - дошло е", заяви Летифов.

"А защо няма правителство? Виновни са т.нар партии на промяната, които са вече партии на подмяната. Те си имат модератор - той е българският президент Румен Радев. А неговият модератор е задкулисието, начело с Иво Прокопиев. Всички те имат план - още 6 месеца да нямаме правителство", разкри зам.-председателят на ДПС.

Sliven3

"Затова въпросът сега е - как ще се справим с кризите, след като оглавихме всички черни статистики, след като цените растат неконтролируемо? Отговорът е - с нашата икономическа програма, с нашата президентска двойка, която ще търси разбирателство и диалог, да са се справим с тежката ситуация", каза още Халил Летифов.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност