Халил Летифов от Хасково: Да пратим задкулисието в почивка

Задкулисието провали последните две народни събрания и сега трябва да го пратим да си почива. Тези, които говореха за промяна, се видя, че искат да правят подмяна. Това заяви заместник-председателят на ДПС и водач на листата в Стара Загора Халил Летифов на среща с младежите от ДПС в Хасково.

Haskovo2

Той добави, че модератор на задкулисието е президентът Румен Радев, а негов модератор – кръгът „Капитал“ и създателят му – Иво Прокопиев.

Летифов припомни как веднага след като президентът е връчил първия мандат през април, още докато политическите сили са очаквали разговори за кабинет, Кирил Петков вече е подал молба за отмяна на канадското му гражданство. А в следващия парламент – през август, когато президентът е връчил първия мандат, Христо Иванов веднага е поставил ултимативно исканията си точно хората на Иво Прокопиев – Асен Василев, Кирил Петков и Николай Денков, да влязат в бъдещо правителство.

Ако искаме следващото Народно събрание да има успех, то трябва да се скъсат червените разделителни линии, да се търсят обединителни цели и да има ясни приоритети, които да се следват, каза още Летифов.

Според него дали задкулисието ще отиде да си почива зависи от ДПС и резултата на изборите.

Ако Мустафа Карадайъ и Искра Михайлов бъдат избрани за президент и вицепрезидент, правителство ще има, а парламентът успешно ще работи, категоричен бе Летифов.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност