Хамид Хамид от Шумен: Да сложим край на пандемията от хаос, омраза и вдигнат юмрук

Искам първо да ви благодаря и поздравя с победата на последните избори. Положихте огромни усилия, работихте неуморно до последния човек успяхте, да изкарате на изборите и върнахте първото място на политическата сцена на ДПС Шумен. Сигурен съм, че и на тези избори ще бъдем първи. С тези думи Хамад Хамид, член на ЦОБ на БСП и втори в шуменската листа на Движението след лидера Мустафа Карадайъ се обърна към депесарите от региона по време на предизборна среща.

Но дали това ни е достатъчно? Освен, че ще бъдем първи, трябва и значително, да подобрим резултата си. Председателят на партията Мустафа Карадайъ е водач на листата на ДПС в Шумен, той е и кандидатът ни за президент. Това задължава област Шумен тройно повече отвсички останали и трябва, да дадем всичко от себе си, да покажем големи резултати, каза Хамид.

Изборите са 2 в 1 и те трябва да сложат край на една пандемия, която от няколко години за огромно съжаление се установи в българския политически живот. Пандемията на хаоса, омразата, разделението, вдигнатия юмрук. Време е от политиката да си отиде моделът Радев – Борисов. Време е от политиката, да си отиде фасадната демокрация на кръга "Капитал". Време е, защото през всичките тези години без да се явяват на избори кръгът "Капитал" имат свойте министри. Така подменят реалният вот на хората с една единствена цел - да задоволят своите иконмически интереси, заяви още Хамид Хамид.

Ето какво още каза кандидатът за народен представител от Шумен: "Време е България, да има нов президент. Президент, които ще обединява, ще спазва закона и Конституцията, ще е генератор на нови национални идеи и ще поведе България към ускорено икономическо развитие, законност и стабилност, за да няма повече хаос.

Хората вече с недоверие разговарят. Стигнахме до там, че гоним първото място по смъртност в света, защото не можем да се справим с пандемията от коронавирус. Болниците нямат елементарни медицински средства. Липсват лекарства, няма персонал. Обещаните пари за хората на първа линия не се плащат. Всеки ден виждаме протест след протест, а тези които се явиха на предните избори с идеята, че са промяната, се провалиха тотално. И то два пъти, защото без диалог нищо не се постига.

ДПС разполага с достатъчен експертен и политически потенциал да реализира своята програма за ускорено развитие на държавата. За това на 14 сме длъжни да преследваме трети мандат в Шумен, както и да изберем нашия председател за президент още на първи тур".

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност