Цветан Енчев: На нас се пада честта да изведем Северозапада на едно по-достойно място

От нас се очаква да дадем пример как се възстановява държавност, как се връща авторитет на институциите, как различните власти общуват помежду си и как стигат по консенсус в името на България. Това заяви Цветан Енчев, водач на листата на ДПС във Враца, по време на предизборна среща в града. Тя бе проведена при спазване на всички противоепидемични мерки. В нея участваха лидерът на ДПС и кандидат на Движението за президент Мустафа Карадайъ, Искра Михайлова, кандидат за вицепрезидент, издигнат от ДПС, Илхан Кючюк, президент на АЛДЕ и Йордан Цонев, зам.-председател на ДПС.

На нас се пада честта да изведем Северозапада на едно по-достойно място, каза Енчев и припомни: "През годините ние винаги сме давали шанс на тези, на онези, да опитат, да управляват. Истината обаче е, че когато е управлявало ДПС, икономически резултати винаги е имало и хората са го усещали.".

Цветан Енчев заяви още: "Това, което се случва през последните 12-13 години, е голямо отстъпление от политиката, която ДПС винаги е отстоявала – а именно нови работни места, грижа за малкия и среден бизнес, силно развитие на европейските проекти, сериозно отношение към гражданското общество.

Днес, когато чуваме колко много хора се редят за топъл обяд, се питам за какви клъстери говори един господин, дето е гражданин на една друга държава?

Затова пак казвам, колкото и да ни се иска всички неща да ги свърши друг, това няма как да стане. На нас се пада честта и отговорността да си заслужим мандатите и да отидем и да си свършил работата. Благодарение на една сериозна парламентарна група, която очакваме, че ние от ДПС ще имаме, да имаме възможност да участваме в управлението на държавата, за да отлепим дъното на Европа и да се преборим с множеството кризи. Със силата, енергията, опита и възможностите на ДПС да изправим родината ни на правия път към Европа, където винаги сме били."

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност