Мустафа Карадайъ на среща с "Балгьоч": ДПС трябва да е в управлението, за да подобри живота на хората

Народът в България е мъдър. Той вече не иска еднолична власт. Най-малко три партии са нужни, за да се състави коалиционно правителство. Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ на среща с председателя на изселническата организация „Балгьоч” проф. Емин Балкан и представители на организацията.

Бурса7

Водената от Карадайъ делегацията на ДПС, която втори ден е в Турция, проведе разговори в централата на „Балгьоч”  – клон Орхангази в Бурса, Турция. Заедно с Карадайъ в южната ни съседка са още зам.-председателите на партията Ахмед Ахмедов и д-р инж. Хасан Азис, лидерът на европейските либерали Илхан Кючюк, председателят на Младежко ДПС Сезгин Мехмед.

Бурса1

На срещата присъстваха Бекир Айдън, кмет на Орхангази, Бурса, много кандидати за народни представители от ДПС, представители на различни партии от турския Меджлис, кметове на общини, председатели на общински съвети и на областни структури на ДПС в България, както и представители на всички неправителствени организации в Турция на изселници от България.

Бурса3

В България има множество кризи, а най-тежката от тях е политическата. Без изход от нея не може да се намери решение на останалите. Но от две години не може да се състави редовно правителство. Чертаят се разделителни линии, каза Мустафа Карадайъ. Той заяви, че хората четири пъти досега произвеждат сходен резултат на парламентарните избори и сходна структура и състав на парламента. Сегашните пети поред избори за последните две години най-вероятно ще произведат сходно Народно събрание.

Бурса5

Най-малко три партии са нужни, за да се състави коалиционно правителство, подчерта Карадайъ.

Бурса2

Нашата цел винаги е била да подобрим живота на българските граждани. Затова искаме да се представим добре на изборите, за да бъдем част от управлението на страната, заяви Мустафа Карадайъ.

Бурса6

 „ДПС е известна с традиции в политиката, с разумен диалог и отговорност тя е винаги близо до хората“, категоричен бе Карадайъ.

Бурса8

Евродепутатът от ДПС и съпрезидент на АЛДЕ Илхан Кючюк обърна внимание, че битката в България днес е в страната да има европейска демокрация, европейска справедливост, европейски стандарти във всички сфери – икономика, здравеопазване, социална политика, но най-вече в спазването на човешките права.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност