Хайри Садъков в Барутин: Кметовете на ДПС в Смолянско показват модела на успешното управление

Всяка година сме тук в Барутин. Всяка година сме на всяко място в България, където паднаха жертви, за да отстояват човешките права и свободи. Така започна изказването си водачът на листата на ДПС за Смолян Хайри Садъков пред множеството, събрало се в доспатското село Барутин на възпоменателен митинг в памет на жертвите на т.нар. „възродителен процес”. Той се проведе пред паметната плоча на загиналите през 1972 г. В него участваха лидерът Мустафа Карадайъ, евродепутатите Искра Михайлова и Атедже Вели, социалният експерт д-р Хасан Адемов.

Барутин5

Човешките права и свободи отдавна са нещо обичайно в демократичния свят. При нас обаче те трябваше да се отстояват. Често се чува въпросът защо ДПС е всеки път там, където имаше жертви за свободата и демокрацията, защо само ДПС. Защото това са депесарите, които ни дадоха урок, каза Садъков.

Барутин6

Нашият почетен председател създаде организацията, която да защитава човешките права и свободи. И ето ни - Движение за права и свободи, с дълбоки корени, изписани с много труд и каменни плочи по България. Това са депесарите, това е ДПС, категоричен бе водачът на Смолянската листа на Движението.

Барутин7

Садъков честити започналия вече Свещен месец Рамазан. Той ни напомня преди всичко, че сме хора – човеци и че човещината трябва да бъде в нас ежедневно, ежечасно. Да мислим, че живеем в общност и общество, да водим диалог между си. Това е връзката с нашия слоган „Разум, Отговорност, Диалог!” - да живеем в организирана общност с високи цели и да бъдем нация за пример, посочи Хайри Садъков.

Барутин15

Но какво се случи през последните няколко години? За пример ли сме, скъпи приятели, попита кандидатът за народен представител. И заяви: „Не, защото някой сочеше с пръст Движението за права и свободи и казваше „на вас не ви е мястото във властта“. Но нека тези хора дойдат тук, при нас, в Смолянска област, за да видят, че в няколко общини ДПС има свой модел на управление.”.

Барутин13

Заповядайте всички, идете да видите какво е Движение за права и свободи. Това е моделът на ДПС, това е лицето на депесаря, това е сърцето на управника, който сте избрали за ваш водач, като кмет на община. Той носи в себе си модела на ДПС з аразвитие, каза Садъков. И подчерта, че ДПС защитава правата и свободите на всички граждани, на всички етноси и на всички религии в нашата страна.

Желая ви да сте живи и здрави, отстоявайте каузата ни. Ако искате животът в България да бъде по-добър, ако искате да спрете разрухата в страната ни вследствие на последните 2 години, гласувайте с номер 13 на 2 април. Да изведем страната от хаоса, призова Хайри Садъков.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност