Искра Михайлова във Враца: Откакто ДПС стъпи в Северозапада, има развитие

Разум, отговорност, диалог. Към това ще се стреми ДПС в бъдещия парламент.  Това заяви евродепутатът от ДПС Искра Михайлова, зам.-председател на групата „Обнови Европа” в Европарламента, по време на предизборна среща във Враца. В нея участваха още лидерът Мустафа Карадайъ, водачът на листата Цветан Енчев и социалният експерт д-р Хасан Адемов.

Ние търсим разум във всеки един гласоподавател, апелирайте за разум, нека хората гласуват за бъдещето си, за спокойствието си, за бъдещия закон за Северозапада, за програмата на ДПС, за тези, които са доказали че могат, апелира Михайлова.

Тя похвали листата на ДПС във Враца, в която има представители на местните власти, на бизнеса, на образованието, в която има жени. С такъв водач - Цветан Енчев, юрист със знания в областта на екологията и защитата на правата на човека, успехът е сигурен, каза Михайлова.

Ние искаме да говорим не за някаква абстрактна индустриализация, а за стабилно управление и инвестиции за земеделските производители, ние искаме да инвестираме и да подкрепим малките и средни предприятия в  преработвателната индустрия, да произвеждаме и ние продукти с добавена стойност. Ние искаме образование и висока квалификация на младите хора в региона, искаме развитие и го показваме”, продължи евродепутатът от ДПС.

Откакто ДПС стъпи в Северозапада има промяна, дори във Враца. Вие вече правите срещите си със самочувствие, каза още Искра Михайлова.

В Европарламента няма управляващи и опозиция, там всички сме равни и ако няма диалог, това „чудо” няма да работи, няма да функционира, подчерта още Михайлова. И завърши: „Ние всички заедно ще имаме успех, ще бъдем чути и ще дадем разум, отговорност и диалог!”.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност