Мустафа Карадайъ: ДПС показа как обединява със състрадание. Да се обединим, за да решим проблемите на хората

България доказа как в кризисна ситуация може да се обедини с мащабната дарителска кампания срещу опустошителното земетресение. Видяхме как ДПС може да организира и чрез това да обединява българското общество с милосърдие и състрадание. Сега, в кризисната ситуация, пак трябва да сме в основата на обединението – този път в търсене и намиране на решения на проблемите на хората. Това заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ на предизборна среща във Велико Търново, в която участваха заместник-председателят на партията Йордан Цонев, който е водач на листата на ДПС за региона, лидерът на европейските либерали Илхан Кючюк и експертът по социална политика Хасан Адемов.

Велико Търново12

Карадайъ благодари на всички български граждани, независимо от етнос и религия, които са дарили за пострадалите от земетресението в Турция.

Велико Търново6

Някои политици се опитват да налагат своя дневен ред, но дневният ред на хората са инфлацията, обедняването, сигурността на работните места. Всички тези въпроси чакат политическото си решение, каза Карадайъ.

Той припомни, че нито сме се възползвали от Плана за възстановяване и устойчивост, нито са тръгнали оперативните програми.

Велико Търново8

Няма как без инвестиции да преодоляваме инфлацията. Това не става с лозунги и лепене на етикети на политическите опоненти, категоричен е Карадайъ.

Отмина времето на лозунгите и популизма. Време е за ДПС, заяви председателят на ДПС.

Велико Търново9

Той обяви, че ДПС поема ангажимента дневният ред на хората да стане дневен ред на политиците и посочи как ще стане това.

Велико Търново13

С разум да направим нужния анализ и сканиране на икономическата и социална политика и после пак с разум да се намерят правилните решения. Отговорност – и лична, и колективна, и партийна, и парламентарна, за да можем решенията да ги материализираме в реалния живот на хората. Диалог, който да намери съгласието, обединението, заедността и в обществото, и в политиката, и в парламента. Само така ще можем за решаваме устойчиво проблемите и да развиваме икономиката си ускорено и да догонваме средноевропейските стандарти на живот“, заяви Мустафа Карадайъ.

 

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност