Хасан Адемов от Джебел: Срамно е 3/4 от българите да не могат да си купят най-необходимото

75% от българските граждани имат проблем със задоволяване на основни жизнени потребности – храна, облекло, отопление, осветление, вода. Това е срамно, заяви експертът по социална политика д-р Хасан Адемов на предизборна среща на ДПС в Джебел. В нея участваха председателят на партията Мустафа Карадайъ, който е и водач на листата за Кърджали, зам.-председателят д-р инж. Хасан Азис, кмет на Кърджали и евродепутатът Атидже Вели.

Джебел2

Причините, за да стигнем до тук, са много, но една от тях е в тези, които дойдоха за малко да управляват и искат с парите на всички данъкоплатци да спечелят доверието на избирателя. С парите на всички български граждани искат да правят политика, заяви Адемов.

Джебел8

Философията за правене на политика на ДПС е философията за заедността, завещана ни от д-р Ахмед Доган. Ние правим политика с любов към избирателя, това е най-важното, категоричен бе социалният експерт.

Никой освен ДПС не си позволява да се срещне така с избирателите, както ние, защото нямат отговори на въпросите на хората. Ние ще вкараме дневния ред на хората от Джебел в дневния ред на парламента. Няма как вие да говорите за цени, за покупателна способност и за инфлация, а политиците да имат основна тема къде да преместят паметника на Съветската армия, заяви Адемов.

Джебел3

Той е категоричен, че задача номер едно оттук нататък е мерките срещу бедността, мизерията и липсата на инвестиции.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност