ДПС Сливен - Мустафа Карадайъ: ДПС е единствената партия, която се бори срещу омразата, разделението и противопоставянето

Движението за права и свободи представи своите кандидати за депутати в Сливен. В Концертната зала на Сливен присъстваха председателя на ДПС Мустафа Карадайъ, зам.- председателя на ДПС и евродепутатът Филиз Хюсменова, лидера на Младежко ДПС и евродепутат Илхан Кючюк, кандидатите за народни представители за област Сливен, областния председател на ДПС Мустафа Мустафов, общински председатели на ДПС.

Пред препълнената зала Мустафа Карадайъ заяви ДПС е единствената партия, която се бори срещу омразата, разделението и противопоставянето. "Вече 27 години ДПС отстоява завета на Левски да живеем равни и всички заедно, независимо от произхода и вярата си, в чиста и свята република", заяви Карадайъ. Той подчерта, че ДПС е единствената сила, способна да се противопостави на омразата и разделението, да обедини хора с различен произход и вероизповедание, давайки им защита и сигурност. "В последните две години има хора, които се опитват да ни поставят на опасния път на омразата и разделението, но ние няма да им позволим, защото заедно имаме кауза и цел - да спасим България", заяви Карадайъ. Той припомни, че ДПС са били в основата на исканията за демократични промени, както и че по времето, когато Движението е било част от управлението на страната, са реализирани стратегически цели като членството на България в ЕС, стабилност и икономически растеж.

Водачът на листата и зам.-председател на ДПС Янко Янков от своя страна заяви „Доброто винаги побеждава. ДПС е партия, която залага на доброто и ще става все по-силна. Изобщо не се съмнявайте в това.” „За нас Сливен е номер едно. Правили сме и ще правим много неща за града и региона. Основното е качеството на живот. Всеки човек да се чувства щастлив там, където живее. Независимо какъв е. Да знае, че държавата му е майка, а не мащеха”, допълни Янко Янков, който завърши речта си със стихове на Недялко Йорданов и бе аплодиран бурно от множеството.

IMG 6596

Печат Е-мейл

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС