Мустафа Карадайъ в Ардино: На омразата ние се противопоставяме с нашата истинска любов

"Нашата политика се основава на  обединение,  заедност и любов. За нас различията не са проблем, те са богатство. Ние можем да бъдем заедно и в различията си". С тези думи се обърна към множеството в препълнения салон на читалище "Родопска искра" в Ардино председателят на ДПС Мустафа Карадайъ.

  Карадайъ посочи че през последните 2 години наблюдаваме омраза и разединение в законодателството и подчерта, че ДПС трябва да  участва в сформирането на ценностно хомогенно мнозинство, което да се основава на обединяващия патриотизъм. В заключение Карадайъ призова „Различните еднакво да живеем”.

В Ардино бе представена листата на кандидатите за народни представители на ДПС от 9-ти МИР в Кърджали. С аплодисменти бяха посрещнати лидерът на ДПС и водач на листата на Движението в Кърджали и Търговище Мустафа Карадайъ, зам.-председателят на ДПС, евродепутат и зам.-председател на групата АЛДЕ в Европейския парламент Филиз Хюсменова, зам.-председателят на ДПС и втори в листата на партията в Кърджали инж. Хасан Азис, членът на ЦОБ и водач на листата на ДПС в Хасково Йордан Цонев, председателят на Младежко ДПС, евродепутат и зам.-председател на партията на европейските либерали Илхан Кючюк. В залата присъстваха още кандидат народните представители Адлен Шевкед, Ерол Мехмед, Альоша Синабов, Метин Байрамали, Байрам Байрам, Ахмед Моллахасан. Сред хората бяха още членът на ЦОБ и бивш депутат Ердинч Хайрула, областният лидер на ДПС инж. Изет Шабан, бившият депутат Ремзи Осман.

Зам.-председателят на ДПС Филиз Хюсменова призова всички да гласуват за кандидатите за народни представители на листите на ДПС, защото ДПС е необходимата сила на България, опазила мира и спокойствието на българските граждани. "Защото ДПС е силата, която е съхранила уникалния етнически модел на Балканите и в Европа", заяви Филиз Хюсменова.

"Ако знаете само, каква сила и единство излъчвате. Вие сте истинските патриоти, с истински патриотични дела” заяви  Йордан Цонев.

„ДПС води битката за по-добър живот. Тази битка е за достойнството на всеки един от нас” категоричен бе  председателят на Младежко ДПС Илхан Кючюк.

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ получи като подарък уникална картина с лика на създателя на съвременна светска Турция - Мустафа Кемал Ататюрк. Дарението е от името на представителите на ДПС и на изселническите организации в Турция. То бе връчено от представителя на ДПС в Истанбул Фахри Ватансевер.

17192636 1736345286657170 3732819912609742421 o

 

17264958 1736353899989642 3664473889760158697 n

 

Печат Е-мейл

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС