Хасково - Мустафа Карадайъ: За да победим бедността трябва първо да превъзмогнем омразата и разединението

Централният предизборен лъч пристигна в Хасково за да представи кандидатите за народни представители на ДПС. Листата се оглавява от Йордан Цонев, а на второ място е Мехмед Атаман.

Пред препълнената зала на Бизнес центъра в Хасково председателят на ДПС Мустафа Карадайъ заяви „България трябва да върне младите хора, които сега я напускат, защото не виждат перспектива и шанс за развитие. За да се случи това, трябва заедно да преборим бедността. Но за да победим бедността трябва първо да превъзмогнем омразата и разединението. Омразата обаче не може да бъде превъзмогната с друга омраза. Тя може да бъде победена единствено с любов. С любов към всички граждани, независимо от техните различия. С любов към родината.”

Водачът на листата благодари за даденото му доверие и увери , че ще отговори на него с лоялност и много работа в полза на обществото. В своето изказване Цонев припомни думите на почетния председател д-р Ахмед Доган че „Бъдещето на България е в обединена Европа” И допълни "Европа трябва да бъде единна, ДПС е против Европа на две скорости, защото всички европейски страни трябва да бъдат равни и равноправни. Искаме Европа на всички български граждани”.

Йордан Цонев заяви още „Страната е в тежка криза и ДПС е партията, която ще поведе България към спасение. Нашата основна задача е да се преборим с разделението, противопоставянето, защото България не може да върви напред разделена, стигнала е предела.” Той увери че ”Истинските патриоти са в залите на ДПС,защото патриотизма е дела, дела в полза на родината, дела за нашите деца. За това истинските патриоти подават ръка на всички български граждани за да спасим Бългрия.”

На представянето на хасковската листа присъстваха зам.-председателят Филиз Хюсменова,евродепутатите Илхан Кючюк и Неджми Али, Велислава Кръстева – водач на листата в Плевен, областни и общински председатели на ДПС, кметове и общински съветници

Централният предизборен лъч по-късно се срещна и с членове и симпатизанти на ДПС в Минерални Бани. Пред препълнената зала Йордан Цонев разви мерките, които ДПС предлага за справяне с бедността и демографската криза. Срещата приключи с изпълнения на Орхан Мурад и Есил Дюран.

17274798 10209605223900450 2029956705 n

IMG 6788

Печат Е-мейл

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС