Коментар на д-р Хасан Адемов в кулоарите на НС

БСП не предлага за първи път социални пакети, очевидно са се заразили от нашето предложение за намаляване на ДДС. Това каза народният представител от ПГ на ДПС д-р Хасан Адемов във връзка с новия социален пакет на БСП.

"Бедността и социалните неравенства, които съществуват в момента в България, предполагат дискусии по такъв тип теми, които предлагат в момента колегите от "БСП за България“. Това не е първо тяхно предложение. Очевидно е, че те са се заразили от нашето предложение по отношение на намаляване на ДДС. Имайки предвид факта, че ние от ДПС сме един от авторите на сегашния данъчен модел, дискусията по това дали трябва да продължи този модел по този начин, или трябва да има промени, трябва да се състои не само в Народното събрание, но и в обществото и да се вземат най-добрите решения по преценка на Народното събрание“, каза още д-р Адемов.

Във връзка с предложението на БСП за преизчисляване на всички пенсии с актуален осигурителен доход. По думите му това е предложение, което заслужава внимание. Според него тази мярка е справедлива, но изисква сериозен финансов ресурс.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност