Събития

Мустафа Карадайъ и депутати от ДПС разговаряха с парламентарна делегация от Азербайджан за енергетика, транспорт и туризъм

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ, зам.-председателят на ПГ на ДПС Хамид Хамид, председател на групата за приятелство с Азербайджан в 47-ото НС и народни представители от Движението за права и свободи се срещнаха в НС с парламентарна делегация от Азербайджан. В разговора участваха посланикът на Азербайджан у нас Н. Пр Хюсеин Хюсеинов, Рауф Алиев, председател на Групата за приятелство с България в Милли Меджлиса на Азербайджан, Рамил Мамадов, член на групата за приятелство. Делегацията бе на посещение в НС по покана на ПГ на ДПС.

нс 1

Тема на разговора беше развитието на парламентарното сътрудничество между двете държави, както и партньорството в конкретни области.

По време на срещата бяха обсъдени възможностите за развитие на отношенията между България и Азербайджан, запазване на топлите отношения и конструктивния диалог между двете страни, както и сътрудничеството в сферите на енергетиката, транспорта, новите технологии, туризъм, култура и спорт.

На срещата присъстваха още зам.-председателят на НС Филиз Хюсменова, зам.-председателите на ДПС Ахмед Ахмедов и Станислав Анастасов, зам.-председателите на ПГ на ДПС Халил Летифов и Хатидже Георгиева, народните представители Ертен Анисова, Елван Гюркаш и Джейхан Ибрямов.

3 нс

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност